neděle 26. ledna 2014

Everything and nothing

Pěkný den,
dnešní článek bude zhola kecací. Znáte to, když jste moc dlouho doma, až vám z toho začne šplouhat na maják? Něco podobného zažívám. Ne, že bych nějak extra magořila, ale po více jak měsíci více méně vegetování doma si přijdu jako grand master prokrastinování 3000. Ono totiž když se učíte 10 minut a máte ze zkoušky 1 si začnete říkat, jestli vůbec má cenu se snažit. To stejné v práci (kterou mám jeden večer v týdnu, takže žádné terno) prosedím většinu pracovní doby u baru na facebooku, sem tam něco vyblejsknu a po odevzdání fotek mi šéfová gratuluje jak úžasné jsou a zahrnuje maily radostnýma smajlíkama (brr). Opět ocenění za minimální vynaložené úsilí. Takže od Vánoc tak sedím doma, sem tam zajdu na zkoušku do školy, sem tam mám sraz s přítelem, ale to je tak všechno.
Moje typická denní náplň je čtení a hraní na počítači, eh. I přes moje obavy, že nebudu moct během zkouškového číst, už čtu tento měsíc asi pátou knihu. Znovu jsem začala hrát LoLko, navzdory mé počáteční nechuti dnes dohrála nového Assassina a viděla asi kvadzilion dílů všemožných seriálů. Také jsem pečená vařená v kině - nový Hunger Games, 47 Roninů, Vlk z Wall Street, atd. I když to zní divně, těším až mi začne zase škola (i když absolutně netuším kdy) a budu mít konečně zas nějaký režim, nebo doma shniju.
Hlavní výhodou tohohle volna ovšem je, že mám čas cvičit, což si vyloženě užívám a cítím, že konečně zas sílím po podzimní absenci pohybu.
Na druhou stranu blbé je, že mám čas nesmyslně projíždět ebay a utrácet za věci co absolutně nepotřebuji. Dnešní úlet jsou princeznovské šaty, které mi sice všichni, které jsem poprosila o názor zatrhli, ale tak nějak i dont give a fuck. Další je jakási čepička. Také jsem hrozně nadšená z nadkolenek ve slevě, které jsem ulovila při včerejším čekáním na autobus.



Mimochodem, rozmrazování auta je taková otrava. Tak nějak nejsem z autoškoly vybavená znalostmi rozmrazování oken, které mají ZEVNITŘ silnou vrstvu ledu nemluvě o tom, co dělat když vám dveře přimrznou k samotnému autu. Jop, přesně to se mi stalo. Rozmrazováním auta jsem strávila déle než samotnou cestou, aneb jak se dá výborně strávit neděle. Ať žijou příhody novopečených majitelů aut.
PS.: Mám tu nejvíc cool škrabku do auta. Když jsem jí viděla, okamžitě jsem koupila dvě a jednu věnovala přítelovi, protože je prostě boží.


6 komentářů:

  1. Tak autu jsem naštěstí ještě rozmrazovat nemusela, to ti nezávidím :D A ach jo, taky bych si dala volno :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozmrazovani je peklo, doufej ze nikdy nebudes muset :D

      Vymazat
  2. mne sa tie saty strasne pacia!

    Pozyvam na giveaway o znackove plavky, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/pripravte-sa-na-leto-sutazte-s-biancou.html

    OdpovědětVymazat
  3. Mám ve škole také volno, úplně bez zkoušek, máme jiný systém, takže mám volno už od půlky prosince :D Nooo jako neudělala jsem za tu dobu vůůůůbec nic :D Moc se stydím! Ale tak, co se dá dělat! A ty šaty jsou dokonalý, docela náhoda je, že jsem se na ně DNES také dívala :D :D A už jsem chtěla objednávat, ale potom jsem si řekla, že je čas šetřit... :D

    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, to by me zajimalo, co je to za system :) Snad ty saty budou stat za to, urcite je pak nejak zrecenzuji. Na ebayi jich maj asi milion, to se nedivim zes na ne taky narazila :D

      Vymazat