čtvrtek 13. března 2014

TIP: Odličování s kokosovým olejem

Přátelé,
já přišla na něco, co mi od základu změnilo život :D Pamatujete na můj článek o odličovačích? Nadávala jsem tam, že ani jeden pořádně nefunguje a jediná věc co jakš takš odličuje je silikonový odličovač od Mary Kay, který ovšem stojí přes 500,-, tudíž na běžné denní odličování studenta jako jsem já dost drahá záležitost. To, že mám citlivé oči a po 100% odličovacích produktech jsou chvilku rudé a štiplavé jsem ani nezmiňovala, s tím jsem byla prostě smířená.
Nedávno jsem si tak listovala Pinterest a vidím tam zajímavé doporučení: odličujte si oči kokosovým olejem - je to šetrné, levné a rychlé. Říkám si, proč to nezkusit. Kokosák doma mám a používám ho pomalu po hektolitrech na vlasy.
Tak jsem to zkusila a byla jsem OHROMNĚ překvapená. Voděodolná řasenka šla dolů jedna báseň, stačilo malinký množství a všechno bylo dole. Hlavně poprví v životě žádné zarudlé oči. Konečně něco co funguje.
Odličování očí s kokosákem můžu tedy všema deseti doporučit. Dejte si pozor ať ho máte opravdu jenom na očích, pro pleť je moc komedonní, ale jinak s ním není problém. Prostě další z milionů věcí v čem jsou oleje, zvlášť kokosový, skvělé.


3 komentáře:

  1. Říká se že kokosový olej je dobrý snad na všechno:D ..ale nikdy jsem ho na nic nezkoušela, ale po tvém článku asi zkusím, protože s odličováním mám také problémy:)

    OdpovědětVymazat
  2. tak to by mě nikdy nenapadlo! zkusím !:)

    OdpovědětVymazat