pátek 24. ledna 2014

My skirt collection

Chtěla jsem napsat článek a aby byl trošku módně orientovaný, abych nepsala neustále jenom o kosmetice. No, můj mozek lehce stagnoval a dokázal vyplodit jenom toto: svojí kolekci sukní. Viděla jsem podobné články na hodně blozích, tak snad mi takovýhle s minimální informační hodnotou projde. Budu spoléhat na to, že lidi jsou od přírody stalkeři a rádi koukají ostatním lidem do soukromí, že.

Sukně jsou moje obsese takřka celý život, v kalhotách se jednoduše necítím dobře. Když nemám sukni/šaty mám legíny, kalhoty prostě ne. Někdy si je samozřejmě vezmu, ale není to pro mě příjemný zážitek. Nechápu, kde se to ve mě vzalo, každopádně jsem si jistá, že se to jen tak nezmění. Takže naproti tomu, že kalhoty vlastním asi troje (jeany jsem si naposledy kupovala v druháku, ehm) sukní mám doslova hromadu. Ukážu vám tedy svojí kolekci (nafocenou v top shit kvalitě, nějak mi stagnoval nejen mozek, ale i fotografické schopnosti) sukní, které tak nějak nosím, pak vlastním ještě pár takových, které nosím tak málo, že nestojí za řeč. Jestli si budete říkat, že jsem magor, že jich mam tolik, je to úplně v pořádku.

Tuším že z romwe.com. Musím říct, že jedna z mých nejoblíbenějších, je taková hodně holčičí. A ze super materiálu, který se nemačká.

Jennifer. Byl k ní ještě takový cowboy-like pásek, který je uvězněný někde na dně mé skříně, s ním vypadá výrazně líp. 

Tally Weijl. Moje nejoblíbenější a zároveň nejvíc nošená. Hádám, že díky tomu, že lze sladit jednoduše se vším.  Na fotce to není moc vidět, ale má 3 vrstvy volánků s krajkou. 

New Yorker. Na fotce je vidět velké kulové, za což se omlouvám. Tahle sukně je lehce speciální, jelikož je ovinovací. Na člověku vypadá cca takhle 

Zara. Opět se omlouvám za kvalitu fotky, nechápu jak se mi podařilo jí takhle rozmazat. Každopádně tohle je klasická peplum sukně. Na peplum věcech je skvělé, že dělají každému úžasnou postavu. Tuto nosím především do práce, jelikož tam máme stanovený společenský dress code. 

???. Značku netuším, kupovaná v nákupním centru MY na Národní třídě (pražáci budou vědět). Je poměrně dost krátká, ale nevadí, říkám si, že se budu takové věci snažit nosit dokud na to mám věk, za pár let už to určitě nepůjde. Také jedna z nejoblíbenějších.

HM. Kočičková, milovaná. Už jste jí mohli vidět dokonce v outfitu.

Terranova. Terranovu moc nemusím, ale tohle byl opravdu skvělý úlovek. Navíc v nějakém mega výprodeji za 199,-. Člověk v ní vypadá trošku jako šlehačkový dort, ale já si to celkem úžívám. 

Cropp Town. Puntíkované věci moc nemusím, tak tohle je pro mě velká premiéra. Moc dlouho jí zatím nemám, ještě ani nevím jak ji budu nosit.

Tally Weijl. Absolutně obyčejná high-waisted černá sukně, která se hodí ke všemu.

Cropp Town. Opěr high-waisted sukně, ale s poněkud lepším tvarem než ta předchozí. Je velice kvalitní a nosím jí moc ráda. 

Tally Weijl. Totožná jako ta předchozí z Tally Weijl, akorát s potiskem. Vždycky jsem sukni s takovým vzorem chtěla, ale většinou měli všude takové přehnaně punkové a já zrovna moc velký fanoušek punku nejsem, tak za tuhle jsem moc ráda.

Japa shop. Teď se dostáváme k těm trochu extravagantnějším. Tato je úplně úžasná, ale na vysoký jsem se jí ještě neodvážila vzít do školy, eh. 

 Stradivarius. Vyloženě party sukně co na denní nošení není. Je pokrytá nějakým poměrně velkým peřím, což mi přišlo úžasný a hrozně bizarní zároveň. Přijdu si v ní jak černá labuť. 

Jennifer. Takový styl trochu alá cukrová vata. 

Nosferatu. Gothic sukně, co víc dodat. 

 Terranova. Klasická černá tylová sukně, kterou věřím, že vlastní spousta lidí. Mám jí už šíleně dlouho, kupovaná někdy za základce.

Jennifer. Moc jí nenosím, ale chci začít. 

Pinkie. Dlouho jsem jí nenosila, jelikož mi byla poměrně těsná, ale pak jsem zhubla a teď si jí užívám naplno.

???. Absolutně netuším odkud jí mám. Co je u ní zajímavé, knoflíčky ve předu skutečně fungují a sukně se dá tak rozepnout. 

Tally Weijl. Vzhledem k tomu, že fotka je úplně postižená, ukážu radši obrázek. 

4 komentáře:

  1. máš krásné sukně! hlavně tu první ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta je fakt super, skoda ze ji nemeli ve vice barvach ^^

      Vymazat
  2. Krásná sbírka :) Nejvíce se mi líbí peplum sukně, škoda že mi absolutně nesluší. :D :(

    OdpovědětVymazat