pondělí 21. dubna 2014

Random věci ze života 1#

Pěkné velikonoční pondělí,
napadlo mě, že napíšu článek s takovýma náhodnými věcmi ze života. Co jsem si koupila, co jsem zažila a podobně. Podobné stalkující články jsou stejně nejvíc čtené.

Včera večer jsem se vrátila z GameFFestu v Chotěboři. Určitě o tom napíšu samostatný článek, jak už mám ve zvyku psát o všech conech. Byla to moc příjemná akce, Chotěboř je pěkná vesnička (a to říkám i přes to, že můj vztah ke všemu co je menší než Praha je dost rozpačitý) naučila jsem se spoustu nových deskových her, zahrála si Guitar hero, zatancovala si na Wii, blbla na Kinectu a Playstationu Move, navštívila pár přednášek, poznala nový lidi a utápěla se ve vynikajícím Chotěbořském pivu. K mé úlevě se mě konečně nikdo neptal, jako na PragoFFesu a Cosplay party, jestli mám na sobě nějaký cosplay nebo ne, nicméně stejně se opět řešilo moje oblečení. Nechápu to. Každopádně určitě pojedu na Festival Fantazie, jestli mi do toho nevleze nějaká zkouška.


Jsem ostříhaná. Fotku nemám, jelikož selfísky nevedu, ale 10 z 10 lidí mi řeklo že je to změna k lepšímu. Řekněme že mám na hlavě teď něco jako Nina Dobrev. Koupila jsem si v Lush hennu, takže budu brzy i barvit.

Snažila jsem se jíst zdravě. Někdy to vyšlo, někdy ne. Celkově ale určitě zlepšení.


fitness buchta s jablkem a banánem / odšťavňená šťáva z řepy a jablek /  celozrnný chleba s ředkvičkami 
mléčný smoothie z banánů a jahod / green detox juice z polníčku, kiwi a okurky / cuketová omeleta


Byla jsem na několika koncertech. Na Within Temptation (to už je dýl), na koncertu hudby z Pána Prstenů a na koncertu kamarádovy skupiny. V létě mě čeká Metallica a Linkin Park, na které se neuvěřitelně těším.


Gandalf v Rudolfinu. Proč ne. 


Pořídila jsem svému leguánovi nové terárium. Je 2x větší než to staré, tak jsem zvědavá jak mu bude vyhovovat. Nechce někdo to staré? :D


Kuchtila jsem kosmetiku.


odličovač / tělový peeling / vyživující pleťový krém / tělové máslo / čistící roláda / sprchový gel
všechno DIY s použitím 100% věcí

Také jsem si kupovala kosmetiku. Recenze coming soon.


A i nějaké oblečení si našlo cestu do mého šatníku.


Úžasná koženková bunda z Sheinside.com. Sice je mi menší, ale to nevadí, stejně jí nosím. 


pin up - punkový šaty Hellbunny / šaty z ebaye / legíny Zara a New Yorker / oblečení na cvičení

To bude asi pro dnešek všechno. Musím říct, že od příchodu na vysokou školu mám neustále docela dost nabitej program a kdybych měla vyprávět o všech akcích, které jsem navštívila a co jsem dělala tak bych tu sepisovala do zítra pěknej román.

2 komentáře:

  1. Ty Linkin Park ti závidím :o Jim se těším na recenzi MUA paletky, taky si ji chci pořídit :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné věci! Závidím ti (v dobrém) ty Linkin Park a Metallicu :)

    OdpovědětVymazat